Bridgeclub Waalwijk: Uitslag Paasdrive 26 maart

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK – Op 26 maart werd geen competitie gespeeld. Op deze avond werd in 2 lijnen topintegraal gespeeld, d.w.z. in beide lijnen werden dezelfde spellen gespeeld. Nadat alle spellen gespeeld waren, werden de scores per spel vergeleken en verschil in punten bepaald en bij “wij” of “zij” geplaatst. Via een tabel werd dit verschil vertaald naar imps.

De winnaar werd bepaald door het hoogst aantal gescoorde “imps” ( International Match Points) die men in de plus wist te bereiken. Eens een geheel andere spelvorm, waarbij in tegenstelling tot de competitieavond het maken van overslagen weinig meerwaarde heeft. Het is vooral van belang om het contract te maken én de manche te bieden als die erin zit. Down gaan of te laag bieden werd serieus afgestraft, d.w.z. een aantal min imps.

Wij spelen wij elke dinsdagavond onze competitieavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij. E-mailadres: [email protected]. Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook deze kunnen zich opgeven bij Hanny de Rooij.

Onderstaand de uitslag van de eerste 6 paren van de Paasdrive op 26 maart.
1 Alice Metzke en Frans Oerlemans 52 imp
2 Elly Willemen en Huub van Halder 47 imp
2 René van Kuik en Jaap Sneeuw 47 imp
4 Cor Stams en Louis Hofmann 43 imp
5 Tonny van der Steen en Ton van der Steen 39 imp
6 Riet Castelijns en Harry Meijs 35 imp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen