Koningsdag rondom de kerk van Sprang

Foto: Rolf Balkenende

SPRANG – Op zaterdag 27 april, van 10:00 tot 15:00 uur, wordt er een uitgebreide rommelmarkt en bazaar gehouden op het kerkplein van de Hervormde Kerk in Sprang. Er zijn allerlei activiteiten voor zowel jong als oud, en er is een gezellig terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Op het kerkplein vind je de rommelmarkt met veel extra’s voor alle leeftijden, inclusief een sfeervol terras met catering. Want wat is er nu leuker dan onder het genot van lekker eten gezellig bijpraten?

Op het menu staan onder andere frietjes met snacks en de beroemde vers gebakken kibbeling uit Sprang en omstreken.

In het Jeugdcentrum kun je lootjes kopen voor de grote hoeveelheid prijzen die te winnen zijn. De super rondes vinden plaats om 13:15 uur en 14:45 uur, en bij voldoende belangstelling is er zelfs nog een extra ronde!

Wil je de binnenkant van de grote kerk eens bekijken? Dan is dit je kans, want op Koningsdag is de kerk open en kun je zelfs de toren beklimmen!

Je kunt op je eigen tijd en tempo ook de kerk bezichtigen; loop gerust even binnen, de entree is gratis.

Na het succes van vorig jaar is er dit jaar ook weer een kleedjesmarkt. Je kunt zelf op een kleedje je spulletjes verkopen op de daarvoor aangewezen plekken. Er is per persoon 2m² beschikbaar, dus wees er snel bij!

De opbrengst van deze dag wordt verdeeld onder verschillende doelen. 75% zal worden gebruikt voor het onderhoud van de kerk en het Jeugdcentrum, 12,5% gaat naar ons zendingsechtpaar Kees en Esther van der Knijff, en nog eens 12,5% is bestemd voor lokale diaconale ondersteuning, waaronder het organiseren van ontmoetingen en maaltijden voor de wijk.

De rommelmarkt bevindt zich op Kerkstraat 34 in Sprang-Capelle. Er wordt geen entree gevraagd en parkeren is mogelijk in de straten rondom het plein.

De organisatie hoopt ook dit jaar weer op veel bezoekers. De voorbereidingen zijn in volle gang en we zien je graag op 27 april!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen