Veel plezier bij door Lions Club Waalwijk en R.W.B. georganiseerd G-toernooi

Foto: RWB

WAALWIJK – Lions Club Waalwijk en RWB hadden eerder dit jaar een minitoernooi willen organiseren, maar door slechte weersomstandigheden moest het worden uitgesteld. Op Paaszaterdag 30 maart was het dan eindelijk zover en konden de G-teams van Chaam, vv Rijen, Sparta’30 en RWB hun langverwachte minitoernooi afwerken. Het werd een goed georganiseerd toernooi dankzij de inzet van Lions Club Waalwijk, de begeleiding van het G-team en de Jeugdcommissie van RWB. Na afloop ging iedereen met een trots en voldaan gevoel naar huis.

Voetbal brengt veel plezier voor mensen met een beperking, omdat het hen de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan sociale activiteiten. Op deze dag werd de slogan “Voetbal is voor iedereen” volledig in praktijk gebracht. Het team van Lions Waalwijk zorgde niet alleen voor de prijzen, maar stak ook zelf de handen uit de mouwen. Ze hielpen met de organisatie, fungeerden als scheidsrechters en bereidden de door Lions Waalwijk aangeboden heerlijke lunch voor.

Na een kort openingswoord door voorzitter Bas Bruurmijn begonnen de teams aan de poulewedstrijden. Tussendoor kreeg elk team de kans om penalty’s te nemen op keeper Reinhart Zenhorst, waarbij de eerste prijs een penaltybokaal was. Na de gezamenlijke lunch stonden de finalewedstrijden op het programma. De strijd om de 1e en 2e plaats werd gespeeld tussen vv Rijen en Chaam, waarbij vv Rijen met 7-0 won en daarmee het toernooi won. Chaam ontving de bokaal voor de 2e prijs. De finale om de 3e en 4e plaats tussen Sparta’30 en RWB eindigde in 1-1, waardoor penalty’s de beslissing moesten brengen. RWB won uiteindelijk en eindigde als 3e, terwijl Sparta’30 als 4e eindigde. Sparta’30 won echter de penalty-bokaal.

Lions Club Waalwijk-president Robert Saat en Maikel Snels verzorgden de prijsuitreiking, gevolgd door medailles voor alle deelnemers als herinnering aan deze mooie voetbaldag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen