Bedankt Jos en Brigitte voor ruim 22 jaar Primera Bergmans!

Foto: Rolf Balkenende

WAALWIJK – Ruim 22 jaar geleden namen onze ouders de bestaande tabakszaak op het Antoniuspleintje over, die ze een nieuwe naam gaven: “Tabakspeciaalzaak Bergmans”. Vol passie begonnen ze aan dit nieuwe avontuur. Na verloop van tijd kreeg de winkel een complete make-over en veranderde de naam naar “Primera Bergmans”.

Gedurende al die jaren hebben ze keihard gewerkt, zich altijd verdiept in nieuwe producten, hun kennis gedeeld met klanten en keer op keer originele acties bedacht. Maar bovenal stond de service naar de klant altijd voorop. Ondanks de ups en downs die bij het ondernemerschap horen, lieten ze zich nooit uit het veld slaan. Positiviteit voerde altijd de boventoon.

We zijn enorm trots op onze ouders, die met liefde en toewijding hebben klaargestaan voor alle inwoners van Waalwijk en omstreken. Het winkeltje van Bergmans op de hoek is een begrip geworden. Of het nu om een aansteker gaat of om een staatslot, drukte of niet, er was altijd tijd voor een praatje. De gezondheid en het geluk van de klanten stond voor hen altijd centraal. Jos & Brigitte vinden het allerbelangrijkste om te genieten van elkaar en van de rust die ze nu verdienen.

We kijken terug op een fantastische tijd, mede dankzij al onze klanten. Zonder jullie steun en vertrouwen was dit niet mogelijk geweest. Ontzettend bedankt voor alle mooie momenten en het vertrouwen door de jaren heen!

Met vriendelijke groet,
De kinderen en Jos & Brigitte Bergmans.

PS. De winkel zal blijven voortbestaan onder de naam “Tabaksspeciaalzaak Waalwijk”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen