OOG Waalwijk gaat weer van start!

Foto: OOG

WAALWIJK – Met het naderen van het 100-jarig bestaan is OOG begonnen met de voorbereidingen voor een groots jubileum. In november 2024 zal de vereniging “Robin Hood opvoeren in Waelwyck”.

Het belooft een spectaculaire productie te worden, waarbij alle leden van de vereniging hard nodig zijn. Er zijn al verschillende commissies opgezet voor onder andere decor, kleding, pr en nog veel meer. Daarnaast zal OOG dit jaar ook op andere manieren actief zijn om de aandacht te trekken, maar de details daarvan blijven nog even geheim…

In Robin Hood in Waelwyck wordt het bekende verhaal van Robin Hood op een Waalwijks tintje gezet. Voor mensen uit de regio Waalwijk zullen er herkenbare plekken voorbij komen, wat het extra bijzonder en vertrouwd maakt. De repetities zijn vorige week van start gegaan en de rollen zijn verdeeld. Geregisseerd door Hennie Wijgergangs, is het stuk verder toegelicht.

Voor de productie zijn er nog verschillende mannenrollen beschikbaar. Sterker nog, er zijn meer rollen voor mannen dan dat er momenteel bij OOG zijn aangesloten. Dus, ben je tussen de 18 en 35 jaar oud, heb je enige ervaring met toneelspelen en durf je op een echt theaterpodium te staan? Aarzel dan niet en meld je aan via de website www.oogwaalwijk.nl. Je zult zo spoedig mogelijk worden gecontacteerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen