De pannenkoekenbakkers van Waspik trakteren opa’s en oma’s!

WASPIK – Woensdag 27 maart was het weer Pannenkoekendag op CBS De Brug. Leerlingen mochten allemaal hun opa’s en oma’s, favoriete oom of tante of de buurman / buurvrouw uitnodigen voor deze bijzondere dag. De belangstelling was opnieuw groots.

Er waren opa’s en oma’s helemaal gekomen vanuit Limburg, Assen, Zeeland, Noord-Holland en België. Ook mochten we een Gemeenteraadslid verwelkomen. Met meer dan 250 monden te voeden een grote uitdaging voor de school en vooral de bakkers van groep 7/8.

De school werd leeggeruimd om overal tafels en stoelen kwijt te kunnen voor de gasten en feestelijke versiering werd aangebracht. Maar er werd vooral heel veel gebakken. Meer dan 1000 pannenkoeken werden gebakken door groep 7/8, de Ouderraad en veel behulpzame ouders, die thuis meebakten. Een enorme uitdaging, maar ook een groot succes! Groep 5/6 was verantwoordelijk voor de geweldige uitservering van de pannenkoeken.

Alle genodigden genoten van de heerlijke pannenkoeken en de mooie optredens van elke groep. Elke groep had iets bijzonders voorbereid en groep 7/8 deed alvast een voorproefje voor de eindmusical. Het was een ontzettend gezellige ochtend. Alle gasten; dank voor jullie komst! Wij hopen jullie allen volgend jaar weer te zien!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen