Bridgeclub Waalwijk: Uitslag competitie avond nr. 23 op 19 maart

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK  – In tegenstelling tot vorige week konden we door de goede opkomst nu weer in 3 lijnen spelen. Er gingen deze avond opvallend veel spellen down. Menig contract ging down ondanks een overvloed aan troef en punten. In sommige rondes werden er zelfs 4 spellen op rij niet gemaakt. Dat lag naast het goede tegenspel ook aan de kaartverdeling, die was soms meer dan bijzonder te noemen.

In de A-lijn werd er een paar keer klein slem geboden en niet gemaakt. In de B-lijn kon er geen enkele keer slem geboden worden en in de C-lijn slechts 1 keer en ook gemaakt. Volgende week geen competitie, dan spelen we de Paasdrive, hierna pakken we de draad weer op.

Wij spelen wij elke dinsdagavond onze competitieavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij. E-mailadres: [email protected]. Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook deze kunnen zich opgeven bij Hanny de Rooij.

Onderstaand de uitslag van de eerste 3 paren per lijn van competitie avond nr. 23 op 19 maart.
A-lijn
1 Hanny de Rooij en Maarten van de Pas 62,08%
2 Jaap Sneeuw en René van Kuijk 58,33%
3 Ton Schomaker en Ben van Hooft 44,00%
B-lijn
1 Tonny van der Steen en Ton van der Steen 59,38%
2 Willy van Heeswijk en Ria Claasen 57,29%
3 Alice Metzke en Frans Oerlemans 54,69%
C-lijn
1 Helen Latuheru en Jan Pijnenburg 60,78%
2 Marja Roestenberg en Ger Pruimboom 58,70%
3 Erna Aalberts en Wil Marks 55,57%

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen