Smullen van bijzondere boeken bij de Bolder Boekenbeurs

WASPIK – De sorteerders van de Bolder Boekenbeurs zijn heel wat gewend, maar onlangs stonden ook zij met de ogen te knipperen. Er was een telefoontje binnen gekomen: “of er even een zolder leeggehaald kon worden….”

Wat daar aangetroffen werd overtrof de stoutste verwachtingen: een enorme verzameling boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. De voormalige bewoners van dat huis hadden ongetwijfeld een brede belangstelling. De nadruk van de collectie lag vooral op geschiedenisboeken; boeken over de 2de Wereldoorlog; kunst- en natuurboeken. Daarbij ook veel exemplaren die niet eenvoudig meer te vinden zijn. Opvallend is dat er boeken bij zijn over hele specifieke onderwerpen.

Alleen daarom al wordt de Bolder Boekenbeurs een “must” voor natuurliefhebbers, historici en kunstkenners. Maar ook bij andere categorieën valt genoeg te beleven: Prachtige reisboeken, mooie romans, spannende thrillers…en nog heel veel meer. Het wordt vooral smullen bij de bijzondere boeken: Er liggen weer stapels te wachten om getaxeerd te worden. Behalve boeken zijn er ook weer veel langspeelplaten, cd’s en dvd’s binnengebracht. En er is een aparte afdeling voor legpuzzels en spelletjes. Genoeg te kijken en te kopen bij de Bolder Boekenbeurs in Den Bolder, Schoolstraat 19 in Waspik.

De beurs vindt plaats op vrijdag 29 maart, van 15.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag 30 maart, van 10.00 uur tot 16.00 uur en op maandag 1 april(2de Paasdag), eveneens van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tot half maart kunt u nog materiaal inleveren bij Den Bolder; iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Schikt die tijd u niet, of kunt u de spullen niet zelf inleveren, dan kunt u contact opnemen met Marjoleine Veldhuisen [email protected] of Hubert van Dongen [email protected]. Bellen kan naar SCC Den Bolder: 0416-311346.

De opbrengst van de boekenbeurs zal gebruikt worden voor nieuwe theaterstoelen, die heel hard nodig zijn!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen