PartyVlaai breidt uit met bak- en chocolade-atelier

Foto: PartyVlaai

WAALWIJK – Vaste klanten hebben al bedrijvigheid gezien op nummer 217: PartyVlaai breidt uit naar het naastgelegen pand. Door dit aangrenzende pand te huren, ontstaat er ruimte voor een uitgebreidere banketbakkerij. Bakker en eigenaar Abdel Razak Chraou verklaart: “Met deze uitbreiding zijn we klaar voor de toekomst en voor grootschalige plannen.”

De bakkerij was al een tijdje uit haar voegen gegroeid. Met de toevoeging van het voormalige pand van Divine Hair & Beauty krijgt PartyVlaai de ruimte om verder te groeien. Abdel Razak Chraou vervolgt: “Eindelijk krijgen we ruimte voor een chocolade-atelier en kunnen we nog meer vlaaien, worstenbroodjes, halve zool-koeken en taarten produceren. Hier kunnen we nieuwe producten ontwikkelen en bakkers in opleiding verwelkomen.”

De eerste fase van de verbouwing is al begonnen met sloopwerkzaamheden om een doorgang te creƫren tussen huisnummers 217 en 219. Later worden een nieuwe vloer gelegd en het PartyVlaai bakatelier ingericht.

Abdel Razak Chraou benadrukt: “Meer PartyVlaai betekent meer feestgebak, wat goed nieuws is voor de hele regio! Kom gerust eens langs om de voortgang van de verbouwing te bekijken. We zijn erg blij met deze uitbreiding.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen