Lucien Braat van SNS-bank en Ad Krijnen van RE/MAX makelaars slaan handen ineen

Foto: RE/MAX

Een bijzonder goede samenwerking in de regio Waalwijk en Drunen, een initiatief dat vooral veelbelovend is voor starters op de woningmarkt, is vandaag bekend geworden.

Lucien Braat, Franchisenemer van SNS-bank en Ad Krijnen van RE/MAX makelaars hebben de handen ineen geslagen. Samen bedienen zij dezelfde klanten: woningzoekenden en in het bijzonder starters. Wat hen verbindt, is hun persoonlijke aanpak om hun klanten optimaal te ondersteunen bij het kopen/verkopen van de eigen woning in de regio Langstraat. Door hun expertise en netwerken te combineren, kunnen Lucien Braat en Ad Krijnen een volledige service bieden, voor zowel het vinden van de juiste woning als het regelen van de financiering ervan.

Dit is geweldig nieuws voor starters in de regio. Zij kunnen nu profiteren van de kennis en jarenlange ervaring van Ad met makelaardij en Lucien als hypotheekadviseur in de woning- en hypothekenmarkt. De woningzoekende wordt door deze professionals ondersteund die zowel de ins en outs van de vastgoedmarkt als de financiƫle aspecten van het kopen van een huis kennen. Deze samenwerking is een voorbeeld van hoe lokale ondernemers kunnen samenwerken om het wonen in de Langstraat en omgeving te verbeteren. Initiatieven zoals die van Lucien Braat en Ad Krijnen tonen aan dat wanneer experts hun krachten bundelen, starters op de woningmarkt meer kansen krijgen om hun eerste huis te kopen. Voor starters en andere woningzoekenden in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel betekent dit een veelbelovende stap naar het vinden van hun droomhuis.

Wil je weten wat deze samenwerking voor jou kan betekenen, neem dan contact op met Lucien Braat op 030- 6 333 000 of Ad Krijnen 0651343598 voor het maken van een persoonlijke afspraak.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen