Genieten maar: Domino’s Waalwijk trakteert op gratis pizza’s

Foto: Domino's Waalwijk

[ADVERTORIAL] – Tot en met woensdag 22 november ontvang je een gratis pizza bij je bestelling! Tijdens deze actieperiode geldt namelijk de actie 1+1 pizza gratis bij afhalen. Liever laten bezorgen? Dan geldt de actie 2+1 pizza gratis.

Deze actieweek is onder andere geldig in de vestigingen Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel. Claim je gratis pizza door de actie te selecteren in de app en laat het genieten maar beginnen! Deze actie is geldig op alle pizza’s, in ieder formaat. Hierbij heb je de keuze uit medium, italian, large of xxl. Kies bijvoorbeeld een italian pizza Chicken Kebab en een large pizza Veggi.

Extra handig: selecteer jouw gewenste afhaal- of bezorgtijd in de app zodat de pizza’s op het door jou gekozen moment klaarstaan.

Voordelige pizza lunch

Op maandag en dinsdag kun je bestellen tussen 16:00 en 22:00 uur. Van woensdag tot en met zondag kan dit al vanaf 11:30 uur! Begin je dag goed met een smakelijke lunch van jouw favoriete pizza.

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen