Opening seizoen luchtgeweerschieten gilde St. Crispinus & Crispinianus

Sander Oome winnaar Kees Meiling beker
Sander Oome winnaar Kees Meiling beker
Foto: Gilde Besoijen

WAALWIJK – Op zondag 5 november heeft bij het gilde St. Crispinus & Crispinianus de opening van de luchtgeweercompetitie plaatsgevonden. De winnaar van deze beker is Sander Oome geworden, welke uit de vrije hand een score van 95 van de 100 punten wist te behalen. Bij het opgelegd schieten wist Frans de Bont, met ook 95 punten, de beste score te behalen.

Vrije inloop luchtgeweerschieten bij het gilde

In de komende periode is er iedere zondag de mogelijkheid om kennis te maken met het luchtgeweerschieten. Bij het luchtgeweerschieten wordt er op 10 meter binnenbanen uit de vrije hand geschoten waarbij iedere schutter 3 kaarten met daarop vijf rozen schiet waarop scores van 0 t/m 10 gehaald kunnen worden. De twee beste kaarten tellen mee voor het resultaat, zodat in totaal maximaal 100 punten per schietbeurt geschoten kunnen worden. Voor deelnemers jonger dan 16 en ouder dan 65 jaar is er een aparte competitie waarbij opgelegd mag worden geschoten.

Wil je een keer komen luchtgeweerschieten ben je op de zondagochtenden vanaf 11.00 uur van harte welkom in het clubgebouw van het gilde wat is gelegen achter de gebouwen van Plastica plaat aan de Industrieweg 94 in Waalwijk. Meer informatie over het gilde, het luchtgeweerschieten en andere activiteiten bij het gilde vindt je op www.gildebesoijen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen