De Kazerne Waalwijk zoekt collega’s

Foto: De Kazerne

WAALWIJK – Steeds meer mensen weten herstelvoorziening De Kazerne aan de Hertog Janstraat 5 in Waalwijk te vinden. Het aanbod gericht op herstel, persoonlijke groei en ontwikkeling wordt uitgebreid. Er is behoefte aan meer themabijeenkomsten, workshops en cursussen. Tevens komen er meer inloopmomenten. Sinds deze week is er ook inloop op maandag, met lunch.

De Kazerne is daarom op zoek naar een ervaren ervaringsdeskundige senior trainer (zzp of detachering) en vrijwillige medewerkers met ervaringskennis 4-6 uur (met vrijwilligersvergoeding). Het is belangrijk dat je ervaring hebt op het gebied van een (psychische) kwetsbaarheid en herstel daarvan. En dat je nu niet meer veel gehinderd wordt door deze kwetsbaarheid.

Je komt te werken op een inspirerende plek waar je onderdeel uitmaakt van een enthousiast team van mensen die elkaar willen ondersteunen en helpen. Je krijgt een inwerkperiode en trainingen waarin je duidelijk uitgelegd krijgt vanuit welk gedachtegoed wij werken. Er zijn mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien.

Interesse? Kijk op www.dekazernewaalwijk.nl/vacature voor de volledige beschrijving van de vacatures.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen