Wanneer eigen woning verkopen na toewijzing nieuwe huurwoning Magnoliapark Waalwijk?

Foto:

WAALWIJK – Als je een huurwoning in Magnoliapark te Waalwijk hebt toegewezen gekregen, dan zit je waarschijnlijk met een paar vragen. De belangrijkste: “Wanneer kan ik mijn eigen woning verkopen?” Het antwoord is simpeler dan je misschien denkt: dat kan nu al.

Ad Krijnen van RE/MAX heeft ervaring met deze specifieke situatie. Hij heeft al drie woningen verkocht voor mensen die ook naar Magnoliapark verhuizen. De overdracht van deze woningen is zo gepland dat deze meebeweegt met de oplevering van de nieuwe appartementen. Dat betekent dat je je huidige woning alvast in de verkoop kunt zetten zonder dat je lang met dubbele lasten komt te zitten.

Met deze aanpak krijg je meer ademruimte en kun je je focussen op de voorbereidingen voor de verhuizing naar je nieuwe woning. Bovendien geeft het een potentiƫle koper ook duidelijkheid: ze weten dat de overdracht flexibel is en afgestemd zal worden op de opleverdatum van Magnoliapark.

Als dit je als muziek in de oren klinkt, kun je overwegen om contact op te nemen met Ad Krijnen voor meer informatie of een gratis waardebepaling van je huidige woning. Je kunt hem 365 dagen per jaar bereiken van 8.00-22.00 op 0651343598. Zo krijg je een duidelijk beeld van je mogelijkheden en kun je een weloverwogen beslissing maken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen