MG personal training start met nieuwe groepstraining voor vrouwen!

Foto: MGPT

WAALWIJK – Alle vrouwen in Waalwijk en omgeving opgelet! Wil jij sporten op een laagdrempelige manier, maar heb je moeite om van de bank af te komen? Ben je op zoek naar motivatie, sociale interactie en trainingen die op professionele wijze begeleid worden? Net dat zetje in de rug nodig en een stok achter de deur? Dan heb je die nu gevonden!

Mandy Glaudemans, het gezicht achter MGPT start vanaf november met een nieuwe groepstraining, speciaal voor dames. In haar privéstudio ontvangt zij groepjes van maximaal 8 vrouwen, en gaat zij samen aan de slag om doelstellingen als fitter worden, afvallen en conditie opbouwen te bewerkstelligen. Wat is er nou leuker dan samen sporten, werken aan gezamenlijke en individuele doelen en ook nog eens wat bijleren over de techniek achter de oefeningen door de juiste begeleiding? De ideale manier om fit en actief te worden en blijven, je hoofd leeg te maken en jezelf echt even tijd te gunnen om iets te doen wat jou goed doet. Ook qua kosten is dit erg aantrekkelijk, die worden namelijk gedeeld door de groepsleden, waardoor personal training een stuk betaalbaarder wordt!

Om jezelf op te geven of meer informatie te verkrijgen kan je contact opnemen met MGPT: 06-41122879 of [email protected]

De trainingen vinden op verschillende dagen en tijden plaats, zo is er voor iedereen wel een geschikt moment:

  • Maandag 10:00-11:00
  • Woensdag 19:00-20:00 & 20:00-21:00
  • Vrijdag 09:00-10:00

MG personal training
Max Bruchstraat 59
5144 GJ Waalwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen