Roest & Co bestaat 1 jaar!

Foto: Roest & Co

WAALWIJK – Het ondernemersbloed stroomt al langer door de aderen van Valerie. “Ik had een massagepraktijk aan huis, maar wilde graag nog eens iets heel anders. Jaren geleden kwam ik vlakbij het Bloemenoordplein te wonen. Er zat een leuk kledingwinkeltje in het pand op nummer 34A. Vanaf toen zag ik het voor me. De mensen die er langslopen, de gezellige drukte en dan producten verkopen die ik zelf leuk vind, waar ik enthousiast van word. Het moest dit pand zijn, geen enkel ander.”

Dromen zijn er om na te jagen en het toeval – of niet – wilde dat 34A vorig jaar te huur kwam. “Mijn man zei het en ik dacht het zelf ook al: het is nu of nooit. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben ermee aan de slag gegaan.” En een paar weken geleden vierde ze haar eerste feestje, namelijk 1 jaar open!

Roest & Co. is een gezellige winkel, waarvan er geen tweede is in de omgeving. Lokale en duurzame artikelen staan centraal. En schoenen want zoals Valerie vertelt, zijn we van oudsher een schoenenstad, dat mogen we nooit vergeten. Er worden damesschoenen van Waalwijkse schoenenmerken verkocht.

Tevens heeft de winkel een leuke verzorgingslijn voor home and body, Sen & Zo. Deze producten komen uit Nederland en zijn gebaseerd op Scandinavische invloeden.

Wat daarnaast opvalt is de muur van parfum. Een echte blikvanger. Het concept is heel duurzaam en komt ook uit Nederland. Je kiest een luchtje aan de hand van ingrediënten of een bepaald merk. Dit voor een vaste prijs die een stuk lager ligt dan die van grote merken. En ze zijn minstens van dezelfde kwaliteit. Bovendien is het flesje navulbaar. Het is dus zowel duurzaam als voordelig.

Roest & Co. is een vriendelijke en toegankelijke winkel voor leuke, gezellige cadeautjes of eens iets fijns voor jezelf. Meer informatie over Roest & Co tref je ook aan in de rubriek winkelen van de WaalwijkApp.

WaalwijkApp downloaden

Heb jij de WaalwijkApp al op je telefoon staan? De lokale App van Waalwijk met een evenementen kalender, vacatures, aanbiedingen en nog veel meer! Download nu de WaalwijkApp! (App Store / Google Play)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen