Kennis Auto bestaat vandaag exact 5 jaar!

Foto: Kennis Auto

WAALWIJK – Op 5 oktober 2018 schreef ik, Stefan Kennis, mijn bedrijf Kennis Auto in bij de Kamer van Koophandel. Met vandaag de dag inmiddels 20 jaar ervaring in de autobranche, waarvan 5 jaar voor Kennis Auto, werk ik met veel plezier dagelijks voor mijn klanten.

In 2003 gestart bij (toen nog) Auto Noordhoek, later Noordhoek Autogroep en sinds 2018 Van Mossel. Van de 15 mooie arbeidsjaren mocht ik er 10 jaar eindverantwoordelijk zijn voor de Waalwijkse en later ook Tilburgse vestiging met een enorm gedreven en leuk team. En toch begon het enorm te kriebelen om een eigen bedrijf op te zetten. Een bedrijf waarin we voor de klant gaan zoeken naar de juiste auto die bij ze past. Een zoekopdracht. In ons brede netwerk zowel landelijk als Europa breed zoeken we naar die auto die bij onze klant precies past. De juiste historie, kilometers, schadeverleden en technisch onderhoud wordt onderzocht alvorens de auto aan de klant wordt aangeboden. En met succes!

Het idee sloeg direct aan en viel ook Rabobank de Langstraat op waar ik Starter Van Het Jaar werd. Zoekopdracht 1000(!) gaat dit jaar nog bereikt worden kunnen we met gepaste trots melden. Zowel bedrijven als particuliere klanten vinden steeds meer de weg naar ons voor hun nieuwe, gebruikte, lease- of koop(bedrijfs-)auto.

Wat bevalt de klant aan ons? Direct contact, korte lijnen, auto zoals beschreven, nette prijs, goede garantievoorwaarden en het aangename gevoel van zorgeloos, vlot en goed een auto aankopen. Vrijblijvend bellen of afspraak maken voor meer informatie is altijd welkom! www.kennisauto.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen