Cursus ‘Kennismaken met herstel’

Foto: De Kazerne

WAALWIJK – Deze cursus “Wat is herstel” van De Kazerne Waalwijk wordt door nieuwe belangstelling herhaald. Er zijn nog een paar plekken vrij. De cursus heeft vier bijeenkomsten op maandagen 21 en 28 augustus en 11 september van 13.00-15.30 uur. Deelnemen is voor inwoners van Gemeente Waalwijk zonder kosten.

Herstel is een uniek en persoonlijk proces

Bijna iedereen maakt in zijn leven een bepaalde gebeurtenis mee die je fysiek en mentaal uit evenwicht brengt. Het zet jouw leven op zijn kop! We noemen dat een ‘ontwrichtende situatie’. Vaak begrijp je niet wat er gebeurt. Herstellen van een ontwrichtende situatie gaat niet vanzelf. Daar moet je hard voor werken. Het is een uniek en persoonlijk proces. Bij De Kazerne maak je kennis met wat ‘herstel’ is en leer je van elkaar.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze cursus ga je zelf aan de slag door meer inzicht te krijgen in jouw proces en te leren over herstel in jouw leven. Je leert onder andere over de fasen van herstel, welke stappen je zou kunnen zetten, wat positieve gezondheid is en welke kwaliteiten (die je al hebt) je kunt inzetten om verder te komen in jouw herstel. Als je alle bijeenkomsten komt, ontvang je na afloop een certificaat. In september start de vervolgcursus “Verder met herstel”.

Aanmelden?

Mail je naam, telefoonnummer en adres naar [email protected]. Je mag ook bellen naar 06-58963283. Of kom langs tijdens inlooptijden. Een medewerker helpt je verder. Op www.dekazernewaalwijk.nl kun je alle info en meer aanbod terugvinden.

Altijd welkom tijdens de inloop

De Kazerne heeft elke dinsdag van 13.00-17.00u, woensdag en donderdag 9.00-13.00u vrije inloop voor een kop koffie, een gesprek of om er te zijn. Iedereen is welkom. De Kazerne vind je aan de Hertog Janstraat 5. De ingang is achterom.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen