Semme en Kai lopen De 80 voor een goed doel

Foto: Semme en Kai

Op zaterdag 9 september in de World suïcide preventie week lopen Semme van Aalst uit Oudheusden  en Kai uit Utrecht  de 80 van de Langstraat om geld op te halen voor 113 Zelfmoordpreventie. Om 20.00 uur vertrekken ze vanuit Waalwijk om vervolgens tijdens een wandeling van 80 kilometer te lopen.

Ook heeft 113 Zelfmoordpreventie in deze week ook een eigen campagne waar de twee mannen aan zullen bijdragen en graag met zo veel mogelijk mensen willen delen.

Wat is het doel?

“Zo veel mogelijk mensen te berkeiken zodat het stigma en het taboe rondom Mental health en suïcide langzaam te door breken. Ook willen wij zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting 113 Zelfmoordpreventie. Dit is de nationale organisatie voor preventie van suïcide”

Stichting 113 Zelfmoordpreventie staat 24/7 voor iemand klaar die op dat moment behoefte heeft aan een luisterend oor, via de chat en telefonisch , geheel gratis en anoniem en zonder oordeel en of consequenties.  0800-0113 of 113.nl

Op zondag 10 september is het World Suicide Prevention Day. Een dag waarop men stilstaat bij de mensen die zijn overleden door suïcide, bij mensen die een poging hebben overleefd en bij iedereen die door suïcide is geraakt.

Hoe kun jij helpen?

Semme en Kai zouden het echt super tof vinden als je de actie kan sponseren! Lukt dit niet dat is geen probleem! dan zijn ze ook al super blij als jij deze actie met jouw netwerk / socials wil delen. Zodat zij nog meer extra motivatie krijgen om dit doel te behalen en anderen mensen er van te over tuigen dat het taboe rondom Metal health en suïcide langzaam door breken. Je bent niet alleen en je hoeft dit niet alleen te doen! “Samen staan we sterker en samen zijn we hoop”

>> Doneer hier

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen