Kandinsky gaat verbouwen!

Foto: Kandinsky

WAALWIJK – Eetbar Kandinsky, aan de Grotestraat in het centrum van Waalwijk, gaat 17 juli tot en met 31 juli verbouwen. “Waalwijk groeit door, en wij dus ook” aldus eigenaar Michel de Bruijn.

Eetbar Kandinsky was voorheen eerder bekend als Eetcafé Kandinsky. “Na jaren als Eetcafé Kandinsky door het leven te zijn gegaan was het tijd voor vernieuwing” geeft Michel de Bruijn aan. Met de nieuwe naam en de verbouwing willen eigenaren Michel & Lonneke een beter platform creëren voor hun kernwaardes. “Passie & ambacht, eigenzinnigheid, kwaliteit, en blijven vernieuwen zijn ontzettend belangrijk voor ons”, vertelt eigenaar en vinoloog Lonneke de Bruijn, die onlangs Nederlands kampioen wijn blind proeven is geworden. “Wij bieden hier echt kwaliteit en weten als geen ander wat lekker eten en drinken is. Wij willen door altijd te blijven vernieuwen en met onze passie en kennis onze gasten uitdagen om buiten de klassiekers ook juist onze eigenzinnige gerechten te proberen. Ook bieden we prachtige betaalbare wijnen per fles aan, met uitstekende wijn spijs combinaties”. Kandinsky is duidelijk meer dan even snel iets eten; na de verbouwing zal dit nog beter tot zijn recht moeten komen.

Daarbuiten staat toegankelijkheid ook hoog in het vaandel bij Eetbar Kandinsky. Iedereen moet zich altijd welkom voelen. “De vernieuwing waarmee meer aandacht wordt gegeven aan spannend koken en mooie wijnen mag niet het gevoel geven dat Kandinsky minder toegankelijk is. Integendeel, juist toegankelijker. Onze klassiekers zullen er nog altijd zijn”, stelt Michel ons gerust.

Doorontwikkelen en blijven vernieuwen is belangrijk voor Eetbar Kandinsky. Ook tijdens de verbouwing. Daarom wordt van 18 juli tot en met 30 juli Kandinsky festival gehouden. Dit wordt vormgegeven door middel van een een foodtruck, buitenbar, een rose weekend, live DJ’s en heel veel gezelligheid. Kortom, de perfecte plek om je zonnige middaglunches & zwoele zomeravonden dinerend en borrelend door te brengen. “Op deze manier willen wij voor iedereen in Waalwijk een toffe zomer organiseren. Want zeg nou zelf, in Waalwijk is er altijd ruimte voor nóg meer gezelligheid”.

De exacte planning van Kandinsky Festival vind je op de Instagram- en Facebookpagina’s van Eetbar Kandinsky en op hun website.

Eetbar Kandinsky
Grotestraat 212
5141 HE Waalwijk

Blijf op de hoogte van Festival Kandinsky:
Instagram: instagram.com/eetbarkandinsky
Facebook: facebook.com/KandinskyWaalwijk
Website: www.kandinskywaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen