Op 3 en 4 juni is het zover: Groot feestweekend Kinderboerderij ’t Erf vanwege 45-jarig bestaan

WAALWIJK – Op 3 en 4 juni a.s. viert Waalwijk het vijfenveertigjarig bestaan van Kinderboerderij ‘t Erf. Dat wordt twee dagen groot feest voor jong en oud binnen de poorten van ’t Erf. Het wordt een enorm spektakel!

Op beide dagen kunnen de kinderen deelnemen aan een uitdagend spellenparcours (met een ijsje als beloning), je kunt op de foto met onze mascotte en op grote schermen wordt een foto-overzicht van 45 jaar Kinderboerderij ’t Erf getoond. Daarnaast is er op zaterdag een springkussen en voor de durfallen een indrukwekkende (opblaas)stormbaan.

Op zondag is het Modderdag, tijd voor een heerlijk modderbadfestijn (met na afloop een warme douche). Dresscode: zwemkleding aan, schoenen uit! (Vergeet niet om een handdoek en een verschoninkje mee te brengen.)

Terwijl de kinderen lekker in de weer zijn kunnen hun begeleiders en andere bezoekers in de stal en op onze (deels overdekte) terrassen hun inwendige mens verzorgen. Broodjes, ijsjes, snoep…. het is er allemaal om dit feestweekend tot een ongekend succes te maken.

Om het u én onze vrijwilligers zo makkelijk mogelijk te maken werken we met betaalmunten. Deze zijn te koop in het winkeltje in de stal. De opbrengst van de verkopen komt vanzelfsprekend volledig ten goede aan de kinderboerderij.

LET OP: de munten zijn alléén tegen contante betaling te verkrijgen. Op de boerderij is géén pinautomaat aanwezig en betalen met een bankoverschrijving of QR-code is ook niet mogelijk. Vergeet dus vooral uw portemonnee niet mee te nemen.

Openingstijden jubileumfeest

  • Op zaterdag 3 juni is de boerderij open van 10:30 uur tot 19:00 uur.
  • Op zondag 4 juni is de boerderij open van 10:30 tot 17:00 uur.
  • De entree is gratis. Voor deelname aan het spellenparcours wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Hopelijk zien wij je op 3 en/of 4 juni op de boerderij om er samen een onvergetelijk feest van te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen