Laatste P/PoP voor de vakantie

Stadsdichter van Den Bosch Doeko L
Stadsdichter van Den Bosch Doeko L
Foto: Hanny ten Thije

WAALWIJK – Op zondag 11 juni organiseert Dichterbij Waalwijk de laatste P/PoP voor de vakantie. Deze keer gaan we een beetje improviseren met de aanwezigen rond een gedicht van Judy Efferich. Hieronder het begin van een langer gedicht. Het is geschreven in een vreemde taal iets tussen Nederlands en Latijn.

Vogala

Hebban olla vogala tvene vlugela?
Fliegan olla vogala ovir seo?
Fliegan thusent sprewan saman?
Kunnan strusan fliegan?

Daarnaast houden wij de vierde en tevens laatste P/PoP (Proza en Poëzie op Poten) voor de vakantieperiode. Bij de eerste drie edities waren dichters en verhalenvertellers aanwezig uit Waalwijk en de wijde omgeving.

Deze vierde editie van P/PoP wordt ook nu weer gehouden in het Huis van Waalwijk. Mocht u een of enkele van uw gedichten of verhalen willen voorlezen aan een publiek, dan bent u van harte uitgenodigd om u aan te melden. Dit kan via [email protected]. Het is een openbare bijeenkomst, dus publiek is ook zeer welkom.

We beginnen om 14.00 uur en de ervaring heeft ons geleerd dat het programma ongeveer anderhalf uur duurt. De muzikale omlijsting wordt deze editie weer verzorgd door Frank Leijtens.


In juli 2023 gaat de WaalwijkApp live!
Voor meer info zie Facebook en Instagram

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen