Nieuw bij de Efteling deze zomer: Zomerstrand én Python-podium

KAATSHEUVEL – In juli en augustus is er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat iets te beleven in de Efteling. Op vijf pleinen vieren de bewoners van de attracties de zomer mee!

Nieuw: Zomerstrand op de Speelweide

De Speelweide wordt in juli en augustus omgetoverd tot het allereerste Zomerstrand van de Efteling! Hier ervaar je het ultieme strandgevoel! Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het enorme springkussen in de vorm van een sombrero of bij het immense zandkasteel. Op het Zomerstrand zijn ook Jokie & Jet van de partij met een gloednieuwe parkshow! Natuurlijk mag je ook met ze op de foto. De Mariachi Band zorgt bovendien voor zomerse muziek!

Nieuw: spannend Python-podium in Ruigrijk

Op het Python-podium, naast Station de Oost, kom je alles te weten over snelheid, G-krachten, de attracties én muziek van Ruigrijk. Zet je veiligheidsbril op en zet je schrap voor de ruigste experimenten! Doe mee met verschillende tests en gil het hardst. Wie weet hoor jij jezelf terug in de Ruigrijk-remix.

Schommelende elfjes in de bloementuin op het Ton van de Ven Plein

Op het Ton van de Ven plein komt de wereld van Droomvlucht tot leven. In de kleurrijke bloementuin schommelen elfjes op een imposante Elfentroon. Ook dit jaar kunnen kinderen zich verkleden en laten schminken om zo zelf een écht elfje te worden! In één van de romantische zitjes kun je genieten van een verfrissende zomerspecial en er een zomerse foto van maken!

Zomerfeest op het Max & Moritz Plein

Zin in een gezellig dorpsfeest? Wees welkom op het Max & Moritz Plein, waar de kwajongens zelf rondsjezen in hun vliegmachien! Bakker Krümel en Frau Schmetterling zijn zoals altijd druk in de weer en zingen zelfs een deuntje mee met de nieuwe bonte blaaskapel Anderberg Musikverein! Bij de chalets op het plein zijn verschillende spellen te spelen en Anderbergse heerlijkheden verkrijgbaar.

Oog in oog met de Djinn op het Fata Morgana Plein

In de Oosterse sferen op het Fata Morgana Plein sta je deze zomer oog in oog met de reusachtige Djinn. Wees gerust, bekwame wachters proberen de gigant in bedwang te houden! Misschien lukt het je wel om de 6 meter hoge gigant een hand te geven en samen op de foto te gaan.

Openingstijden in juli en augustus

In de zomerse maanden is de Efteling extra lang geopend, in juli en augustus zowel doordeweeks als in het weekend veelal tot 22.00 uur. Dat betekent nog meer sprookjes, spanning, avontuur en eindeloos samen genieten van de zon. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Tip: heb je niet de hele dag de tijd? Kies dan voor een ticket Maan (€ 27,-) en geniet vanaf 18.00 uur tot sluitingstijd van de Efteling.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen