Dansworkshop Scapino Ballet bij Kunstencentrum Waalwijk

Rechts op de foto Ellen Landa, die vroeger toen ze nog jong was, bij Kunstencentrum Waalwijk heeft gedanst.
Rechts op de foto Ellen Landa, die vroeger toen ze nog jong was, bij Kunstencentrum Waalwijk heeft gedanst.
Foto: Scapino ballet

WAALWIJK – Het gerenommeerde Nederlandse dansgezelschap Scapino Ballet Rotterdam geeft op donderdag 25 mei een exclusieve dansworkshop bij Kunstencentrum Waalwijk. Inschrijven kan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

De workshop duurt van 17.00 tot 18.30 uur en wordt gegeven in Dansstudio 1 van Kunstencentrum Waalwijk en wordt gegeven door een (of meerdere) van de dansers van Scapino. De workshop is bedoeld voor alle dansers van 12 jaar en ouder, dus ook dansers van 18+ zijn welkom! Ook als je zelf geen cursist bent bij Kunstencentrum Waalwijk mag je meedoen aan de workshop. Deelname aan de 1,5 uur durende workshop kost slechts €15,- en is een fantastische kans voor iedere danser. Ook als je bijvoorbeeld zelf hiphop danst.

De dansworkshop is extra bijzonder, omdat Ellen Landa, tegenwoordig een van de prominente dansers bij Scapino, vroeger heeft gedanst bij Kunstencentrum Waalwijk. Hoewel Landa bij de andere vakken op school eigenlijk tekort kwam voor een dansopleiding, bleef dansdocent Ellen Dutron (tegenwoordig hoofd dans en theater bij Kunstencentrum Waalwijk) achter haar staan om haar droom na te jagen. Uiteindelijk dus met succes.

Op de avond na de workshop in KCW speelt Scapino Ballet de voorstelling Two Tales in Theater De Leest. Het is NIET VERPLICHT voor deelnemers van de workshop om naar de voorstelling te gaan, maar natuurlijk wel heel leuk. Kaarten daarvoor zijn te koop op www.deleest.nl

Meer informatie is te vinden op www.kunstencentrumwaalwijk.nl. Op deze website vindt u ook meer info alle andere activiteiten en cursussen van Kunstencentrum Waalwijk. Kunstencentrum Waalwijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.30 uur (op donderdag 18 en vrijdag 19 mei is het KCW gesloten).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen