WerkgeversServicepunt organiseert Banenmarkt op dinsdag 23 mei

Foto: WSP

WAALWIJK – Op dinsdag 23 mei organiseert WerkgeversServicepunt Midden-Brabant een Banenmarkt in het RKC Mandemakers Stadion in Waalwijk. De banenmarkt is van 16.00 tot 19.00 uur.

Veertig (leer-werk)bedrijven die op zoek zijn naar personeel doen mee. Op de banenmarkt zijn werkgevers uit verschillende sectoren: Logistiek, Techniek, Zorg en Welzijn, Retail, Leisure en zakelijke dienstverlening. Tijdens deze Banenmarkt kunnen bedrijven en baanzoekenden met elkaar kennismaken. Onze banenmarkten worden doorgaans door ongeveer 350 mensen bezocht. Iedereen die op zoek is naar een baan is welkom!

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Brabant is een samenwerkingsverband van UWV, gemeenten, sociaal werkbedrijven en Leerwerkloket in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant. Contact met één partner is contact met alle partners. Daarmee zijn is WSP hét aanspreekpunt voor werkgevers in de regio met personeelsvraagstukken en/of die inclusief willen ondernemen.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 23 mei 2023
Tijd: 16.00-19.00 uur
Adres: RKC Mandemakers Stadion, Akkerlaan 2, 5143 ND Waalwijk

Bezoekers kunnen gratis parkeren en de locatie is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bezoekers met vragen kunnen mailen naar: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen