Groei & Bloei De Langstraat organiseert plantenfestijn op zaterdag 17 juni

Foto: Groei en Bloei De Langstraat

LANGSTRAAT – Jaarlijks wordt er door de afdeling van Groei en Bloei, waar de regio de Langstraat en het Land van Heusden en Altena onder vallen, een plantenfestijn georganiseerd. Een plantenfestijn van en voor tuinliefhebbers.

Als vanouds bieden we een kleinschalig festijn waar je terecht kunt voor een enorm aanbod aan leuke vaste planten, struiken en (fruit) bomen. Maar ook bijzondere éénjarigen, rozen en dahlia’s. Veel plantjes zijn opgekweekt door leden van Groei & Bloei, de vereniging voor mensen met groene vingers. Maar er is ook aanbod van professionele kwekers.

We houden dit festijn traditiegetrouw bij kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62 in Sprang – Capelle op zaterdag 17 juni 2023 van 10:00 uur tot 16:00 uur

Een greep uit de standhouders die zullen komen:

  • Groei en Bloei De Langstraat
  • Moonen kwekerijen uit Loon op Zand
  • Erwin Struijk met tuinontwerpen
  • Evelien Mank-IJpelaar, fotograaf Loon op Zand
  • Nelleke Haverhals uit Sprang Capelle met aquareltekeningen
  • Het theelepeltje uit Veen met thee en aanverwante, gezellige spulletjes
  • Zuster Evie uit Waspik met oa. flessen gevuld met diverse kruiden

Natuurlijk wordt de inhoudelijke mens niet vergeten en zorgen we voor o.a. koffie, thee en fris met gebak tegen een nog schappelijke prijs. Voor de eerste 100 bezoekers is er een gratis plantje bij de ingang of een gratis workshop op het terrein.

We hopen dat jullie dit uitgebreide aanbod komen bezoeken en we zien jullie allen graag in de gezellige tuin van de fa. Struijk op 17 juni 2023.

Tot dan!

Team Plantenfestijn Groei en Bloei, Afdeling De Langstraat
Sjan van Rooij, Wilma de Munnik, Gonny Jolivet en Gerda Kerdel

Informatie over Groei en Bloei en over het plantenfestijn kunt u vinden op de website https://delangstraat.groei.nl/home

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen