Creatieve wedstrijd rond musical Halve Zolenfestival

Foto: KCW

WAALWIJK – Kunstencentrum Waalwijk organiseert een grote foto-, knutsel- en kleurwedstrijd rond de komische familiemusical En Ze Leefden Nog Lang (en soms best wel gelukkig).

Deze voorstelling is op zaterdag 24 en zondag 25 juni te zien als onderdeel van het Halve Zolen Festival op het Raadhuisplein in het centrum van Waalwijk. Iedereen kan meedoen, waarbij je kan kiezen uit diverse opdrachten. De winnaar mag met het hele gezin gratis naar de musical.

Je maakt kans door een van de volgende opdrachten uit te voeren:

  • Maak of laat een foto van jezelf (of iemand anders) maken verkleed als prins of prinses waarbij er een emotie (bijvoorbeeld verdriet, boosheid, verbazing, geluk) goed zichtbaar is.
  • Maak een mooi knutselwerk dat te maken heeft met de musical.
  • Maak een mooie tekening die te maken heeft met de musical.
  • Maak iets moois van de speciale musicalkleurplaat (verkrijgbaar in het Kunstencentrum aan de Irenestraat 3 tijdens openingstijden)

Stuur je inzending (foto of foto van je tekening of knutselwerk) voor woensdag 7 juni naar [email protected] Je mag je werk ook inleveren bij Kunstencentrum Waalwijk aan de Irenestraat 3. Vergeet dan niet je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Om extra kans te maken kun je jouw werk delen op sociale media en het Kunstencentrum taggen!

De musical is een unieke echte Waalwijkse productie van de MusicalClass van Kunstencentrum Waalwijk. Het script is speciaal voor deze gelegenheid geschreven door Michelle van Daalhof. Het verhaal van de voorstelling is eigenlijk een soort vervolg op het sprookje Assepoester. Eindelijk wordt uit de doeken gedaan wat er gebeurde na de feestelijke bruiloft van Assepoes. De rol van de stiefmoeder en haar boze dochters was nog lang niet uitgespeeld. En de prins viel ook een beetje van zijn witte paard. De regie is in handen van Belinda van Doorn en de muziek werd geschreven door KCW-docenten Kris van Son en Tessa Hendrikx. Annique Janissen tekent voor de choreografie. De muziek bij de musical wordt live gespeeld door een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde band. De musical wordt in elk geval drie keer opgevoerd. Zaterdag 24 juni om 19.00 en 21.30 uur en op zondag om 14.00 uur. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een groot tijdelijk openluchttheater opgebouwd op het Waalwijkse Raadhuisplein met zitplaatsen voor 500 bezoekers per voorstelling. Bij slecht weer verhuist de musical naar Theater De Leest.

Meer informatie is te vinden op www.kunstencentrumwaalwijk.nl. Op deze website vindt u ook meer info alle andere activiteiten en cursussen van Kunstencentrum Waalwijk. Kunstencentrum Waalwijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.30 uur (op donderdag 18 en vrijdag 19 mei is het KCW gesloten).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen