Opening expositie Stan van Belkum in HKW

Een van de werken van Stan van Belkum
Een van de werken van Stan van Belkum
Foto: HKW

WAALWIJK – De expositie van Stan van Belkum loopt inmiddels twee weken. De opening vindt echter nu pas plaats. De exposities van de vaste exposanten loopt ook gewoon door.

Op zaterdag 15 april wordt om 15.00 uur de expositie van Stan van Belkum officieel geopend. Stan exposeert schilderijen van het formaat 2×3 meter tot kleine werkjes van 15×20 cm. Er zijn ook diverse objecten te zien die betrekking hebben op de huidige oorlog in Oekraïne. De opening wordt omlijst met muziek van het gezelschap Late Experience. Deze band zal semi-akoestische muziek ten gehore brengen.

Late Experience

HKW heeft sinds deze week ook een website: www.hedendaagsekunstwaalwijk.nl. Op deze website kunt u informatie vinden over huidige exposities, de gastexposant van dit moment en wie er in de nabije toekomst gastexposant zal zijn. Ook informatie over de vaste kunstenaars is daar te vinden.

Zondag 30 april is voorlopig even de laatste dag dat HKW open is. We maken dan plaats voor de, al enkele keren uitgestelde, expositie met het werk van Wim Suermondt. Deze expositie zal te zien zijn van 13 mei tot 11 juni. Daarna zal de expositie Waalwijk op de rails van het KCW in het kader van het Halve Zolenfestival gestalte krijgen. Deze duurt tot 9 juli. Daarna pakt HKW de draad weer op met deels nieuwe exposities.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen