Informatieavond energie besparen en isoleren 4 april Den Bolder Waspik

Foto: Milieu Centraal

WASPIK – Na drie succesvolle workshops over energie besparen en isoleren in Zanddonk, Waspik en Sprang, is er aanstaande dinsdagavond 4 april een informatieavond in Den Bolder.

Naar aanleiding van de Buurtactie waarbij er 6 woningen in Waspik zijn bezocht door een technisch adviseur, houdt het Regionaal Energieloket een presentatie over wat je moet doen als je echt grondig aan de slag wilt met de verduurzaming van je huis. Tijdens deze avond kun je samen leren van de woningbezoeken in jouw buurt en je eigen specifieke vragen stellen over bijvoorbeeld isolatie, ventilatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Ook kun je aansluitend een huisbezoek aanvragen bij het Energieloket Waalwijk. Eén van de energiecoaches komt dan bij je thuis langs, en als de temperatuur het toelaat kan dan ook een warmtescan worden gemaakt.

Deze avond, die duurt van 19:30 tot 21:30 uur,  wordt georganiseerd door Gemeente Waalwijk in samenwerking met Platform Waspik, het Regionaal Energieloket en Langstraat Energie.

Meld je aan via een e-mail naar [email protected] o.v.v. ‘informatie bijeenkomst 4 april’.

Het Energieloket Waalwijk met haar energiecoaches houdt iedere zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen