Slijterij De Langstraat, een fris bedrijf met vertrouwde gezichten op het bekende adres

Foto: Slijterij de Langstraat

WAALWIJK – Drie weken lang is er hard gewerkt aan de nieuwe slijterij. Het bekende witte pand om de hoek van De Sint-Janskerk heeft een nieuwe vorm gekregen. Het resultaat, daar zijn wij trots op. Eigenaresse Sharon heeft sinds 1 februari haar eigen zaak. “De reacties van de klanten zijn positief en dat vind ik heel belangrijk”.

Al ruim 5 jaar zijn Sharon en haar collega Marjan het vaste gezicht van de slijterij aan de Grotestraat in Waalwijk. Wij kennen de klanten en de klanten kennen ons. Toen ik hoorde dat mijn werkgever wilde stoppen met zijn bedrijven, heb ik na een goed gesprek met Marjan besloten om mijn eigen slijterij te starten. Ik ben blij dat Marjan enthousiast reageerde op mijn plannen want zonder haar was ik dit avontuur niet aangegaan. Met plezier staan wij in de winkel en zelfs ons eerste bedrijfsuitje zit er al op.

De Paasdagen komen eraan en dat betekent dat de winkel voorzien is van een ruim assortiment aan voorjaarsdranken. Zo staat de rosé direct bij binnenkomst gepresenteerd en verse speciaalbieren vullen wij wekelijks aan. Adviseren doen wij graag dus kom gerust langs met je menu. Op koopzondagen pakken wij altijd extra uit. Dit zijn proefzondagen bij Slijterij De Langstraat. We zetten een proeftafel in de winkel zodat je iets lekkers kunt proeven. Elke maand zetten wij een ander product in het zonnetje.

Wij houden van lokaal en daarom vind je in onze winkel ook mooie lokale producten zoals Stadsbrouwerij Sint Crispijn, Nemeton Brewing, maar ook de Bende bieren uit De Langstraat en ons eigen label Langstraat likeur. Wij hebben alleen een fysieke winkel zodat wij een goede service aan onze klanten kunnen verlenen want dat is waar wij voor staan!

Loop gerust eens binnen bij Slijterij de Langstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen