Honderden dansers te zien tijdens Open Podium Dans

Foto: KCW

WAALWIJK – Een groot deel van de leerlingen van dansafdeling van Kunstencentrum Waalwijk en Dansschool Kadance in Kaatsheuvel treden komende zaterdag 1 april op tijdens het Open Podium Dans in Theater De Leest in Waalwijk.

Er zijn zaterdag maar liefst zes verschillende voorstellingen die allemaal net een beetje anders zijn. Voor drie daarvan zijn op het moment van schrijven nog kaarten te koop: 10.00, 11.30 en 18.00 uur. Een kaartje kost slechts 8 euro en is te koop op www.deleest.nl. Qua dans kun je een grote variëteit verwachten: Van klassiek ballet tot hiphop en van moderne dans tot breakdance.

Landen

Overkoepelend thema van de voorstellingen is Landen. Er zullen verschillende choreografieën langskomen waarin je een bepaald land kunt herkennen. Leuk om vanuit je theaterstoel raden welk land voorbij komt. Qua dans kunt u een grote variëteit verwachten: Van klassiek ballet tot hiphop en van moderne dans tot breakdance.

Het laatste Open Podium van KCW en Kadance, was (door covid-19) alweer in 2019. Toen dansten aardig aantal dansers mee die inmiddels zijn doorgestroomd naar professionele dansopleidingen, zelfs in het buitenland. De kans is groot dat u ook dit jaar jonge talenten aan het werk ziet, op weg naar een carrière als professioneel danser.

Ook dansen bij Kunstencentrum Waalwijk of Kadance? Vraag dan een proefles aan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl of www.dansschoolkadance.nl
Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3 in Waalwijk. Kadance is gevestigd in Het Klavier aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen