Kinderen van Kindcentrum Zanddonk halen geweldig bedrag op voor Giro 555 Turkije/Syrië

Foto: Kindcentrum Zanddonk

WAALWIJK – Begin februari van dit jaar werden Turkije en Syrië getroffen door verwoestende aardbevingen. Dit verdrietige nieuws bereikte uiteraard ook de kinderen en medewerkers van Kindcentrum Zanddonk. Samen stelden zij zich een doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor de slachtoffers en nabestaanden van de aardbevingen.

De afgelopen weken zijn de kinderen aan de slag gegaan met ‘Heitje voor karweitje’: lege flessen verzamelen, auto’s wassen, stofzuigen, muzikale optredens geven, de hond uit laten, de tafel dekken… allerlei klusjes om geld in te zamelen voor het goede doel. De grote spaarpot werd steeds verder gevuld door de vele fanatieke en enthousiaste kinderen. Daarnaast hebben beide scholen, OBS Van der Heijden en basisschool Pater van der Geld, samen nog een mooie donatie gedaan.

Inmiddels zijn alle munten en biljetten geteld en is het geweldige bedrag van 1250,00 euro overgemaakt naar Giro 555. De scholen zijn enorm trots op de kinderen die zich zo hebben ingezet en bedanken iedereen die deze actie mede mogelijk hebben gemaakt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen