Je stappenplan naar een goed geïsoleerd huis

Foto:

WAALWIJK – Ter afronding van het project “Energiebesparen doe je zo” wordt a.s. woensdagavond 1 februari om 19.30 tot 21.30 uur in het Buurthuis Zanddonk een gratis workshop energiebesparen georganiseerd. De ervaringen tijdens de vele huisbezoeken met warmtescans die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden in Zanddonk zullen worden gedeeld.

Inwoners in Zanddonk, maar ook andere bewoners in de gemeente Waalwijk zijn welkom. Je zult zien hoe eenzelfde type woning als jouw eigen woning aan de hand van een klussenlijst en stappenplan kan worden geïsoleerd om het energieverbruik te verlagen. Via thematafels zoals ‘kierendichten’ en ‘meetapparatuur’, zullen alle bezoekers van de workshop na afloop niet alleen weten wát ze moeten doen, maar ook hóe ze dit moeten doen.

Een praktische workshop waar we veel van elkaar kunnen leren. Ook het Energieloket Waalwijk is aanwezig dat je verder kan helpen met informatie over nuttige websites voor bijvoorbeeld subsidies en de laatste ontwikkelingen op het gebied van isoleren.

Meld je aan bij [email protected] zodat wij weten op hoeveel bezoekers wij kunnen regelen. Besluit je pas op het laatste moment te komen, geen probleem. Zorg dat je om half acht in het buurthuis bent.

De workshop Energiebesparen is een samenwerking tussen de Gemeente Waalwijk, Langstraat Energie / Energieloket Waalwijk en het buurtcomité Zanddonk United.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen