Goede opkomst bij jeugdinloop van badmintonvereniging FST Waalwijk

Foto: FST

WAALWIJK – Regen, regen en nog eens regen. De laatste weken was het weer bar en boos. Voor badminton was het eigenlijk uitstekend weer, prima geschikt voor de jaarlijkse jeugdinloop bij badmintonvereniging FST Waalwijk. Badminton heeft als binnensport in deze periode veel voordelen. Weer of geen weer, het gaat gewoon door en je bent niet verkleumd of nat tijdens en na het spelen. Daarnaast kun je als ouder heerlijk in een warme droge zaal je kind bekijken en aanmoedigen.

De jaarlijkse jeugdinloop organiseert FST om de jeugd kennis te laten maken met de badmintonsport en de vereniging. Door een leuk spelparcours verkennen de kinderen tussen 4 en 12 jaar op een aantrekkelijke manier de badmintonsport. Shuttles vangen en werpen, shuttles hoog houden, blikken omgooien, shuttles verplaatsen; het zijn zo enkele onderdelen van het parcours.

FST Waalwijk verzorgt ook op vele scholen in Waalwijk en omgeving badminton clinics. “We doen er alles aan om deze sport bekend te maken en te houden onder de jeugd. Bij de jeugdlinloop, zeg maar een open huis van onze vereniging, zetten we onze deuren open. Zo willen we de jeugd van Waalwijk en hun ouders laten ervaren hoe leuk de badmintonsport en de vereniging is.”, aldus Anton van Himbergen voorzitter van FST Waalwijk. “Voor veel kinderen, die niet zozeer van een contactsport houden, is badminton een goede optie”.

Mocht je niet aanwezig zijn geweest op deze inloop, elke zaterdagochtend staat de deur van sporthal De Zeine open en ontvangen we je graag. Stuur wel even van tevoren een bericht aan: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen