Korte kindercursus ‘Maak je eigen lichtkunstwerk’

Foto: KCW

WAALWIJK – Kunstencentrum Waalwijk start in februari met een nieuwe korte kindercursus. Onder leiding van kunstmeester Ton Lammers gaan kinderen (6-12 jaar) vijf weken lang aan de slag op donderdagmiddag om hun eigen lichtkunstwerk te maken. Leuk om in de eigen slaapkamer mee te pronken!

Het door de kinderen zelf ontworpen lichtbeeld wordt gemaakt met buigbaar hout. De buitenkant wordt vervolgens beplakt met dun papier zodat er licht door kan schijnen. En natuurlijk gaat er ook een lichtje in. Deze cursus is geschikt voor kinderen van circa 6-12 jaar.

De korte cursus Maak je eigen lichtkunstwerk is onderdeel van Ontdekatelier XL, een beeldende reeks korte cursussen waarin kinderen kennis maken met allerlei beeldende technieken. Van timmeren en zagen tot keramiek en schilderen.

Inschrijven voor de korte kindercursus Maak je eigen lichtkunstwerk kan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Kunstencentrum Waalwijk (KCW) is het centrum voor kunst- en cultuureducatie in de gemeente Waalwijk. Naast muziek-, dans-, theater- en beeldende cursussen verzorgt het centrum cultuureducatie op en voor scholen in de gemeente Waalwijk. Ook kun je in het centrum kinder- en bedrijfsfeestjes vieren met culturele workshop(s).

KCW is gevestigd aan de Irenestraat 3 en geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen