Christmas by Candelight – na twee jaar afwezigheid – groot succes

HEUSDEN – Na twee jaar afwezigheid, begon vrijdag 16 december Christmas by Candlelight in het sfeervolle Heusden. Toen de schemering intrad omhulde kerstsfeer de vesting en was het gezellig druk alsof het evenement niet was weggeweest.

De ondernemersvereniging en haar leden maken Candlelight Shopping en Licht op de Vesting ieder jaar mogelijk. Zo kunnen de bewoners en bezoekers tot laat in de avond genieten van een intieme knusse sfeer, kerstzang, vuurkorven, kraampjes, horeca en authentieke winkels.

De kracht schuilt in het intieme. Daarmee onderscheid Heusden zich van het overdadige kerstgeweld en dat is ook precies dat ervoor zorgt dat bezoekers jaar naar jaar terugkomen en dat de bezoekersaantallen stijgen. En met die bezoekers zat het ook dit jaar weer snor. Het evenement werd heel goed bezocht en alle restaurants zaten vol. Ook de winkeliers hebben het druk deze dagen en veel winkeliers maken er echt iets speciaals van. Dat is precies de gedachte achter Christmas by Candlelight. Het is iets teruggeven aan onze klanten en onze gasten als dank voor hun bezoeken aan onze stad en winkels.

Christmas by Candlelight beleefde dit jaar zijn zeventiende editie en net als voorgaande jaren speelde de authenieke en knusse sfeer die Heusden zo eigen is de hoofdrol. Dankzij het prachtige decor van het vestingstadje en de passie van de ondernemers en bewoners wordt kerst zoals kerst is bedoeld.

Niet alleen Christmas by Candlelight deed Heusden dit weekend weer stralen. Ook het creatieve lichtjesfestival Licht op de Vesting ging van start. Tot 8 januari staat Heusden zo letterlijk in de schijnwerpers. Bezoekers kunnen de route op eigen gelegenheid lopen of met gids, te boeken via het RBT www.rbtdelangstraat.nl Kijk op www.lichtopdevesting.nl voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen