Tasteful presents, a Culinary Christmas

Foto: Tasteful

Knapperende open haard, de kerstboom in huis en je familie/vrienden om je heen het begin van een prachtige en gezellige kerst. Na een lekkere wandeling in de frisse buitenlucht of een scala aan bordspellen is er niks zo fijn als lekker in de bank te ploffen om vervolgens in een handomdraai een bijzonder luxe kerstdiner te presenteren en te genieten.

Nog even die laatste dagen aan het werk, met je collega’s al uitkijkend naar de lekkere kerstdagen, het nieuwe jaar en de daarbij behorende borrels. Wat is nou leuker dan met het hele team een prachtig en heerlijk kerst- of nieuwjaarsdiner te bereiden. Teambuilding in een gezellige vorm.

De luxe kerstdiner box maakt van deze kerst weer een gastronomisch genot. Met een heerlijk menu wat in een handomdraai te presenteren is. Chef-kok Stef van der Velden heeft alles tot in de puntjes voorbereid, met uiterste aandacht voor smaak en kwaliteit. De allerlaatste handelingen zijn via de duidelijke instructies een peulenschil, ook voor de niet zo bedreven keukenprins(es).

Gevuld met een bijzonder 4, 5 of 6 gangen menu, de kerstdiner box maakt deze kerst compleet. Start met een smaakvolle amuse, gevolgd door een fris voorgerecht. Daarna opbouwend in smaak en complexiteit tijdens de tussengerechten, met als klapper een heerlijk hoofdgerecht. Afsluitend met een bijzonder dessert van Sinaasappel, koffie, chocolade en warme Indonesische kruiden.

Voorgerecht
Langoustine, Wortel, Dragon, Cajun, Venkel

1e Tussengerecht
Buikspek, Rode biet, Coquille, Zilverui, Beurre hazelnoot

2de Tussengerecht bij 5 gangen
Heilbot, Limoen, Risotto, Bisque, Parmezaan, Romanesco

3de Tussengerecht bij 6 gangen
Eend, Eekhoorntjesbrood, Pompoen, Knolselderij

Hoofdgerecht
Hert, Boerenkool, Aardappel, Cranberry, Gerookte ui, Laurier

Nagerecht
Sinaasappel, Warme indonesische kruiden, Chocolade, Koffie

Kijk voor meer informatie op tastefulcooking.nl/product-categorie/chef-voor-een-dag/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen