Waleuk nieuws voor de feestelijke decembermaand en uiteraard ook daarna

Foto: Waleuk

WAALWIJK – WALEUK Recreatie- & Speelboerderij, gelegen aan de Valkenvoortweg 31 in Waalwijk, heeft een buffelfarm met eigen vleesproducten van hamburger tot kroket tot entrecote en voor de BBQ-liefhebber bijv. worstjes, T-bone steaks, pichana etc.. Ook varkensvlees zit in het assortiment.

Vleespakketten zelf samen te stellen heerlijk voor op de winter BBQ of tijdens de feestdagen gezellig ter voorbereiding op de gourmet, fondue of gewoon op je bord tijdens het avondmaal!

(overh)eerlijke eigen & andere streekproducten zijn te verkrijgen in de boerderijwinkel & automaat aan straat (deze is dagelijks geopend). De winkel is geopend tijdens het seizoen april t/m september wanneer de natuurspeeltuin met boerderijterras incl. horeca ook open is. Buiten het seizoen is de winkel op zaterdag geopende tussen 11-16 uur. Je kunt er (food)gifts kopen, cadeau- relatie- en Kerstgeschenken zowel zakelijk als persoonlijk zelf ter plekke samenstellen en/of bestellen.

Het gehele jaar door kan men op aanvraag terecht in recreatieruimte “De Jongveestal” kneuterig ingericht met een Boeren-touch waar je een familie-uitje (reünie) kunt houden met activiteiten, spelletjes en o.a. tussendoor kunt genieten van hartige kaas/worst-creaties & warme snacks. Voor een verjaardag/kraamfeest kun je zeker ook heel goed terecht, men kan zowel binnen als buiten vertoeven en ook voor een personeelsuitje, een vergadering, meeting of andere gelegenheid ben je bij WALEUK op het juiste adres!

Er zijn BBQ-Smoker/Slinger-momenten in groepsverband (ook op aanvraag) voor een echte pure smaakbeleving & uiteraard gezellig samenzijn! Onze BBQ- smokers in de vorm van ‘n nostalgische tractor zijn ook te huur op je eigen locatie!

Voor info, afspraak t.b.v. mogelijkheden/wensen, reserveringen (o.a. in groepsverband, feestje/uitje, minicamping) of andere vragen zie de site www.waleuk.nl of via [email protected] of M 06-20710292.

Facebook WALEUK

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen