Het is weer tijd voor een warmtescan

Foto: Langstraat Energie

WAALWIJK – Inmiddels hebben de energiecoaches van het Energieloket Waalwijk al bij een aantal bewoners de nodige ervaring opgedaan bij hun huisbezoeken. De bewoners zijn geïnformeerd hoe de kieren, naden en tochtgaten in de woning op te sporen en te dichten. Met eenvoudige maatregelen valt dan al heel wat energie te besparen en is er een goede start gemaakt voor verdere stappen naar een energiezuinige woning.

Nu het kwik dan eindelijk toch aan het dalen is naar winterse temperaturen, kunnen de energiecoaches bij hun huisbezoek met een warmtecamera heel duidelijk laten zien waar de warmtelekken zitten. Samen met de bewoner kan dan het stappenplan worden opgemaakt hoe deze lekken kunnen worden aangepakt en verder isoleren daarna zinvol wordt.

Ben je eigenaar van je woning en wil je een gratis huisbezoek met warmtescan aanvragen? Ga dan naar de website van Langstraat Energie, www.langstraatenergie.nl. Na ontvangst van je email wordt er contact opgenomen door één van de energiecoaches voor een afspraak. Of wil je gewoon even sparren met een energiecoach, kom dan komende zaterdag naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek Waalwijk, tussen 10.30 en 12.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen