Stadswandeling Waalwijk-Centrum en Baardwijk

Foto: René van Boxtel

WAALWIJK – De stadswandeling door Waalwijk-centrum en de wandeling door Baardwijk zijn dit jaar een groot succes geweest. Nog steeds komen er vragen voor individuele deelname aan een van de wandelingen. We willen hier graag gehoor aangeven. Voor groepen zijn er nog diverse mogelijkheden.

Op zaterdag 19 november is er een wandeling door Waalwijk-Centrum en op zaterdag 10 december een wandeling door Baardwijk. Onder leiding van een bevlogen gids leert u Waalwijk en Baardwijk op een andere manier kennen. Aantal deelnemers is maximaal 25 dus wees er vlug bij.

Vertrek op 19 november om 10.30 uur vanaf het Raadhuisplein, aanmelden voor 17 november en op 10 december om 10.30 vanaf de Clemenskerk, aanmelden voor 7 december. De wandelingen duren ca 1.45 uur.

Aanmelden per mail aan [email protected]. U ontvangt een bevestiging met nadere informatie.

Speciale wandelingen voor groepen, families, verenigingen, bedrijven kunnen georganiseerd worden al dan niet in combinatie met een bezoek aan de
kerk van Sint Jan, Het Oude Raadhuis, Stadsbrouwerij St. Crispijn en met het Schoenenkwartier. Vrijblijvende informatie te verkrijgen via bovenvermeld mailadres.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen