Lezing Fotoclub Drunen

Foto:

DRUNEN – In samenwerking met Bibliotheek Heusden organiseert Fotoclub Drunen op maandag 7 november een lezing in het kader van het thema van Nederland Leest.

Nederland Leest gaat in 2022 over het ouder worden in deze tijd: we worden met z’n allen gemiddeld steeds ouder, maar we blijven ook steeds fitter. Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal? Tijdens Nederland Leest organiseert de bibliotheek verschillende activiteiten voor onze leden en bezoekers rondom het thema Oud worden, jong blijven.

Voor de lezing heeft Fotoclub Drunen fotografe Anki Leene uitgenodigd. Zij heeft 66 portretten van 99-jarigen in woord en beeld heeft gemaakt. Dit is vastgelegd in het boek ‘Lang zal ik leven’.

Tijdens de lezing vertelt Anki Leene over het project is zijn totaliteit. Over het idee, de aanpak, de uitwerking en uiteindelijk het eindresultaat: het boek ‘Lang zal ik leven’. Hierbij komt uiteraard ook de wijze van fotograferen ruimschoots aan bod.

De lezing vindt plaats op maandag 7 november 2022 om 19.30u in de bibliotheek in Drunen. De entree bedraagt € 3,00. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en betalen via de website van de bibliotheek: https://bibliotheekheusden.op-shop.nl/2935/lezing-lang-zal-ik-leven-66-portretten-van-99-jarigen-door-anki-leene/07-11-2022

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen