EHBO Waalwijk start nieuwe EHBO cursussen, nog enkele plaatsen beschikbaar

Foto: EHBO vereniging Waalwijk

WAALWIJK – Op 24 september start EHBO Waalwijk weer een nieuwe EHBO-cursus. De volgende lesavonden zijn 1 en 8 oktober waarna op maandagavond 10 oktober het examen volgt. Hierna bent u in het bezit van een Oranje Kruis Diploma eerste Hulp. Een complete EHBO-opleiding incl. reanimatie en AED. Deze cursus gaat gegarandeerd door er zijn nu nog maar enkele plaatsen beschikbaar dus snel aanmelden is geboden.

Eenzelfde cursus liever in de avonduren volgen is ook mogelijk echter er moeten dan wel voldoende aanmeldingen binnen komen dan start deze cursus op maandagavond 3 oktober vervolgens op 10 -17 en 31 oktober 7 -14-21 november en op maandagavond 28 november is er examen. Nogmaals inschrijving voor deze cursus is nu mogelijk wij rekenen op voldoende deelnemers zodat ook deze cursus door kan gaan.

Misschien geen complete cursus EHBO maar wel reanimeren met bediening van de AED ook dat is mogelijk bij EHBO Waalwijk die als reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting hiervoor de opleiding verzorgt. Ook hier is een keuze mogelijk of een zaterdagochtend of twee avonden. Voor deze cursus geldt zodra er voldoende deelnemers zijn start de opleiding spoedig. Aanmelden is dan ook van belang zodat er tijdig bericht verstuurd kan worden wanneer de cursus gehouden wordt.

Het vermelden waard is het volgende: de meeste zorgverzekeraars vergoeden deels of geheel deze opleidingen informeer bij u eigen verzekeraar. Voor alle info en aanmeldingen voor deze opleidingen bezoekt u de site www.ehbowaalwijk.nl waarop alle info en aanmeldformulieren te vinden zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen