Ingezonden: Directeur Schoenenkwartier moet blijven

Anouk van Heesch sprak de aanwezigen toe bij de opening op 21 juni jl.
Anouk van Heesch sprak de aanwezigen toe bij de opening op 21 juni jl.
Foto: Waalwijk.nieuws.nl

[INGEZONDEN] – Twee jaar geleden is Anouk van Heesch met veel lof binnengehaald als directeur van het Schoenenkwartier in Waalwijk. Zij is erin geslaagd om dit museum in zeer korte tijd tot een succes te maken.

Niet alleen in Waalwijk, maar vooral ook landelijk staat het museum dankzij haar netwerk op de kaart. Door medewerkers, vrijwilligers, donateurs en de schoen -en lederindustrie, wordt zij op handen gedragen. Het prachtige museum, het schoenenkwartier, kan zich geen betere directeur wensen.

Wat is er door Anouk en haar team keihard gewerkt jaren aan een stuk en dat met grote gedrevenheid en veel passie. Met als eindresultaat een museum en een directeur waar wij als Waalwijk trots op mogen zijn. Het museum heeft deze week al de 10.000ste bezoeker mogen ontvangen. Een kers op de taart voor al het vele werk dat er verricht is.

Onbegrijpelijk en onverantwoord van het bestuur en de gemeente Waalwijk om het arbeidscontract van deze zeer capabele directeur niet te verlengen. Vandaar dat er een petitie is gestart om Anouk te behouden voor het Schoenenkwartier.

Door deze petitie te onderteken steunen wij Anouk en geven wij een duidelijk signaal af het met het besluit niet eens te zijn en dat het arbeidscontract verlengd moet worden!

Ingezonden door Christine Vesters 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen