Spaanse sferen in Vlijmen vrijdag 19 augustus

Foto:

VLIJMEN – De Ronde van Spanje, La Vuelta start dit jaar in Nederland en doet ook De Langstraat aan. Op 20 augustus razen de remmers voorbij in Vlijmen, Haarsteeg, Herpt en Heusden en op de vooravond op 19 augustus komen inwoners en bezoekers van Vlijmen al in Spaanse sferen.

Village Vuelta

In augustus verwelkomen we de top van de wielerwereld in De Langstraat. Voorafgaand op vrijdagavond 19 augustus zijn inwoners en bezoekers van harte welkom om alvast in Spaanse sferen te komen en een bezoek te brengen aan Village Vuelta in hartje Vlijmen. Van 16.00 – 20.00 uur zal het centrum van Vlijmen omgetoverd worden in Village Vuelta met kraampjes waarin Spaanse items worden verkocht en etalages die versierd zijn in rood en geel.

Mini Mercado

In het centrum is er een mini Mercado met kramen van centrumondernemers die hun Spaanse waren presenteren. Denk hierbij aan verse olijven en worst, tapas, Spaanse dranken zoals wijnen, licor 43, en cherry, kleding in Ibiza style, zonnebrillen tegen felle zonnestralen, spaanse brood en gebaksproducten, boeken en tijdschriften over wielrennen en uiteraard verkoelend sinaasappelijs. En natuurlijk mogen de Spaanse muziekklanken niet ontbreken…., Corazon Latino geeft lopend tussen de bezoekers door iedereen het gevoel zich in warmere oorden te begeven.

De koers

Ook graag de koers zelf zien?? Op zaterdag om 12.30 wordt de (allereerste duurzame) karavaan verwacht met het peloton er om omstreeks 13.30 achteraan.

Bron: RBT de Langstraat

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen