Pre-order jouw RKC Waalwijk Thuistenue 22/23!

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – Dit is het nieuwe thuistenue van RKC Waalwijk voor het Eredivisieseizoen 22/23! In dit shirt zullen de Geelblauwen komend seizoen hun wedstrijden in het eigen Mandemakers Stadion gaan afwerken.

Het shirt is gebaseerd op de tenues van RKC Waalwijk uit de befaamde jaren ’80. In deze periode kende de club met onder andere de toetreding tot het Betaalde Voetbal in 1984 en de eerste promotie naar de Eredivisie in 1988, komend seizoen precies 35 jaar geleden, grootse momenten in de clubhistorie. Jaren waarin clubiconen als Ad van de Wiel, Marcel Brands en Cees Schapendonk floreerden.

Op het shirt zijn ook enkele details te vinden. Zo is het logo op de borst dit seizoen bedrukt, staat in de kraag de leus ‘Wij Wijken Voor Geen Overmacht’ uit het clublied en is de kenmerkende leeuw van het clublogo terug te vinden in de nek.

Pre-order

Pre-order jouw shirt, broekje en sokken in onze webshop en ontvang jouw bestelling uiterlijk in week 31 zodat je RKC in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in het nieuwe tenue kan aanmoedigen! Bij het shirt wordt geadviseerd om één maat groter te nemen dan gebruikelijk. Beschikbare maten zijn 92/104, 116/128, 140/152, S, M, L, XL, XXL en XXXL.

Het uittenue wordt op een later moment in de voorbereiding gepresenteerd.

PRE-ORDER JOUW TENUE HIER >
Cookieinstellingen