Waalwijk.nieuws.nl zoekt verslaggever en vlogger / filmer

Foto:

Waalwijk.nieuws.nl, een begrip in Waalwijk en omstreken! Ruim 8 jaar timmeren we aan de weg en met veel succes. Bijna 22.000 mensen volgen ons via Facebook en nog eens zo’n 10.000 mensen volgen ons via Instagram, Twitter, LinkedIn. Daarnaast mailen we dagelijks onze nieuwsbrief naar 4.800 mensen. Cijfers waar we trots op zijn!

We houden jullie dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws over alles wat zich binnen gemeente Waalwijk en omgeving afspeelt. Of het nu gaat om nieuws vanuit het gemeentehuis, politienieuws, algemeen nieuws, (culturele) evenementen of sportnieuws. Met een dagelijks bezoek aan Waalwijk.nieuws.nl ben je volledig op de hoogte.

Hierbij worden we gesteund door een diverse fotografen die zich belangeloos inzetten voor onze nieuwssite. Het team van vrijwilligers willen we graag uitbreiden met een lokale verslaggever en een vlogger/filmer. We komen daarom graag in contact met mensen die het leuk vinden om zo nu en dan een stukje te schrijven of die het leuk vinden om te vloggen/filmen. Beide functies zijn op vrijwillige basis, je bent tot niets verplicht!

In onze WhatsApp groep geven we aan wanneer er een nieuw evenement wordt georganiseerd. Aan onze vrijwilligers vragen we vervolgens of er belangstelling is om het evenement te bezoeken. Bij grotere evenementen zijn we soms met meerdere mensen aanwezig.

We zoeken met name mensen die wonen in onze gemeente en die het leuk vinden om lokale evenementen te bezoeken. Je trekt dan meestal samen op met één van onze enthousiaste fotografen.

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan onze goed bezochte nieuwssite? Stuur een mail naar [email protected] of bel naar Rolf Balkenende op 06-5381507. Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen