Moederdag-pannenkoekendag bij WALEUK in Waalwijk op 7 en 8 mei

Foto: Waleuk

WAALWIJK – In het weekend van 7 en 8 mei is iedereen van harte welkom bij WALEUK, Recreatie- & Kampeerboerderij in de prachtige polder van Waalwijk. Op beide dagen organiseert WALEUK een leuke Moederdag-pannenkoekendag. WALEUK is het komende weekend geopend tussen 12.00 en 19.00 uur.

Eerst gezellig een activiteit met de gehele familie oftewel midgetgolf tussen de fruitbomen, middenin het weiland en trakteer daarna je (schoon)moeder op een overheerlijke naturel pannenkoek (extra ingrediënten tegen meerprijs), dan hoeft ze niet meer te koken. Je kunt lekker ontspannen vertoeven op het ruim opgezette boerderijterras met horeca en natuurspeeltuin!

“Sla je Slag” voor € 9,95 per persoon midgetgolf en naturelpannenkoek, s.v.p. bij voorkeur vooraf telefonisch/per mail reserveren uiterlijk 6 mei a.s. Aan de vaders is uiteraard ook gedacht. Selectie bieren zijn € 2,= per flesje OP=OP

Gewoon gezellig naar WALEUK oftewel dagjesmensen zijn uiteraard dan ook van harte welkom op ons boerderijterras met natuurspeeltuin.

WALEUK beschikt tevens over een Boerderijwinkel met (food)gifts, streekproducten waaronder buffel- & varkensvlees uit eigen kringloopboerderij, kaas van de buffel & Brabants Duingoed, waarmee je je moeder ook nog eens extra kan verrassen.

NIEUW bij WALEUK: Buffelgolf…..ben je nieuwsgierig geworden, kom dan maar eens in actie oftewel naar WALEUK!

Er lekker op uit met het hele gezin / de familie; er is van alles voor jong en op leeftijd te beleven op deze mooie recreatieplek dus: Kom, zie, beleef & geniet heerlijk buiten van WALEUK in Waalwijk.

Aan de Valkenvoortweg 31 bevindt zich deze recreatie- & kampeerboerderij incl. terras & horeca (ook voor dagjesmensen), ruimte voor uitjes/feestjes, buffelfarm met Boerderijwinkel- & automaat met (o.a. eigen) streekproducten, maisdoolhof, SVR-minicamping, natuurspeeltuin met midgetgolfbaan, kano- & fietsverhuur met mooie routes.

Voor INFO en/of RESERVERING : www.waleuk.nl of [email protected] / 06-20710292 B.G.G. 0416-391394

Foto: WALEUK
Foto: WALEUK

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen