Gezocht: Enthousiaste senioren die willen meedansen in de dansvoorstelling ‘Empty Floor’

Foto: Theater de Leest

WAALWIJK – Theater De Leest is samen met imPerfect Dancers Company op zoek naar enthousiaste 60-plussers die voor één avond mee willen doen met de voorstelling ‘Empty Floor’. Ervaring met dansen en acteren is niet nodig.

De voorstelling Met ‘Empty Floor’ wil imPerfect Dancers Company het taboe rond Alzheimer doorbreken en het publiek bewust maken van de verschillende aspecten van de ziekte. Door zowel de pijnlijkste als de grappigste momenten te belichten toont Empty Floor de kracht en de vreugde van het leven dat schuilgaat achter de onbehaaglijke schaamte van patiënten en hun naasten. De dansers delen het podium met senioren-vrijwilligers die personen met alzheimer een gezicht geven door voor één avond hun gevoelens, angsten en vreugden te vertolken.

Wie zoeken wij?

Voor deze voorstelling is Theater De Leest samen met de imPerfect Dancers Company op zoek naar senioren die het leuk vinden om op woensdag 18 mei één keer mee te repeteren (van 17.00 tot 18.00 uur) en aansluitend mee te spelen in de voorstelling om 20.15 uur. Ervaring met dansen en acteren is niet nodig. Tijdens de repetitie (voorafgaand aan de voorstelling) krijgen de deelnemers te horen wat hun rol zal zijn tijdens de voorstelling, maar ook tijdens de voorstelling worden de senioren op het podium begeleidt door een professionele danser.

Interesse?

Interesse om mee te doen op woensdag 18 mei? Of heeft u nog vragen? Stuur dan vóór 8 mei a.s. een e-mail naar [email protected]. Bellen kan ook, 0416-334746. Vraag naar Femke Kuipers of Janneke van Berkel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen