Eén uur tanken in Waalwijk voor de prijs van 20 jaar geleden!

Foto: Google Streetview

Inwoners van Waalwijk en omgeving kunnen op dinsdag 8 maart 2022 eenmalig extreem goedkoop tanken aan de Havenweg. Tankstationketen TinQ bestaat namelijk 20 jaar en dat wordt gevierd! TinQ trakteert autobezitters uit Waalwijk op een uur lang tanken voor de veel lagere brandstofprijzen van 2001!

Brandstofprijzen van 20 jaar geleden

20 jaar geleden tankte je een benzineauto vol met Euro95 voor slechts €1,171 per liter en een dieselauto voor €0,860 per liter. De prijs voor LPG was in die tijd €0,418 en SuperPlus 98 stond in die tijd op €1,225. Van deze lage prijzen kan een automobilist tegenwoordig alleen maar dromen. Die droom zal nu voor heel even werkelijkheid worden!

Run op benzine verwacht in Waalwijk

Automobilisten profiteren dus al snel van een korting van meer dan één euro per liter. Een fikse meevaller! Nog nooit eerder werd een dergelijke actie met zulke kortingen georganiseerd. TinQ verwacht een enorme toeloop en files naar haar locatie aan de Havenweg in Waalwijk en zet zich schrap om het verkeer in goede banen te leiden.

Hoe werkt het?

TinQ viert haar 20-jarig bestaan van 7 t/m 11 maart en aansluitend nog een extra actiedag op zondag 13 maart. Hiervoor heeft TinQ 40 van haar 400 tankstations geselecteerd voor deze unieke actie. Waalwijk – Havenweg is één van de geselecteerde locaties. Hier kan men op 8 maart van 10:00 tot 11:00 uur tanken voor de prijs van 20 jaar geleden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen