Wie komt de Gildebroeders helpen tijdens NLdoet?

Foto: Gilde St. Crispinus & St. Crispinianus van Besoijen

WAALWIJK – Het gilde St. Crispinus & Crispinianus van Besoijen neemt op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart opnieuw deel aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Voor zowel de vrijdag als de zaterdag is het gilde nog op zoek naar vrijwilligers, die samen met de gildebroeders, een aantal klussen uitvoeren. Er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het buitenterrein en paviljoen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het herstellen van bestrating, onderhoudswerkzaamheden aan de schietbomen en aan de groenvoorziening. Daarnaast zijn er in en rondom het nieuwe paviljoen van het gilde diverse klussen om uit te voeren. Deze klussen bestaan uit kleine onderhoudswerkzaamheden en het opruimen van het paviljoen.

Naast de werkzaamheden is ook het sociale contact, waaronder een gezamenlijke lunch, een belangrijk onderdeel van deze dagen. Omdat het de opzet van NLdoet is om zoveel mogelijk vrijwilligers samen te laten werken kunnen belangstellenden klussers, welke samen met de gildebroeders, de handen uit de mouwen willen steken zich aanmelden via www.nldoet.nl. De gildebroeders en vrijwilligers worden de gehele van eten en drinken voorzien. Verdere informatie over het gilde vind je op www.gildebesoijen.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen